Mor Hannes Pastasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Louise Rostock Indsendt : Red : |
|
|
Skær baconen i små tern eller strimler og svits det i en gryde, til det er sprødt.
Tilsæt skinkestrimlerne og lad dem få en smule farve.
Tilsæt så de hakkede flådede tomater og fløden og lad det hele simre ca. 10 minutter.
Tilsæt så peberfrugterne, der er skåret i passende stykker og majsene, samt krydderier.
Lad det hele simre 10-15 minutter.
Tips: Serveres med reven mozzarella og frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 11957 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2009-12-13 22:00:39 Udemærket sovs, men jeg tilsatte nu 3 dåser hakkede tomater, ellers smagte det for meget af fløde og så lige lidt salt i sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne