Mor Hannes Pastasauce

Mor Hannes Pastasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Rostock

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.hakkede tomater
1 pakkebacon i skiver eller tern
1 pakkeskinkestrimler
1 ds.majs
5 dl.kaffefløde - madlavningsfløde eller piskefløde
2 peberfrugter
 Oregano og Basilikum - frisk eller tørret
 
Opskrift:
Skær baconen i små tern eller strimler og svits det i en gryde, til det er sprødt. Tilsæt skinkestrimlerne og lad dem få en smule farve. Tilsæt så de hakkede flådede tomater og fløden og lad det hele simre ca. 10 minutter. Tilsæt så peberfrugterne, der er skåret i passende stykker og majsene, samt krydderier. Lad det hele simre 10-15 minutter.

Tips:

Serveres med reven mozzarella og frisk pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 11957 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-13 22:00:39
Udemærket sovs, men jeg tilsatte nu 3 dåser hakkede tomater, ellers smagte det for meget af fløde og så lige lidt salt i sovsen.