Hyldebærkage
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør en bradepande ca. 23x33 cm. med smør og drys med lidt rasp.
Pisk æg og sukker let og luftigt. Tilsæt smeltet smør og mælk. Rør mel og bagepulver i. Rør, til det er godt blandet. Rør hyldebærrene i og hæld massen i formen. Stil bradepanden på midterste rille i en 200 grader C. alm. ovn og bag kagen i ca. 50 min. Stik en strikkepind i kagen, hænger der ingen dej ved, er den færdig. Server kagen lun med iskoldt flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 44519 gange,
og udskrevet 1205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-09-03 21:16:22 Blåsyren neutraliseres ved opvarmning til 27 grader Spørgejørgen - 2018-08-25 14:50:00 Hvad sker der med blåsyren når man koger bærrene ??? Kirsten Lasthein-Madsen - 2016-09-03 10:04:38 Der er blåsyre i hyldebær. Derfor koger man dem i 20 min. Hvis man bruger dem rå i en kage, hvad sker der så med blåsyren? Vil den ikke være i kagen? Susanne bøgestrøm-nielsen - 2015-07-01 21:55:35 Kan man bruge frossen hyllebær til kagen Liff Nielsen - 2014-08-21 13:35:31 Super god opskrift, men hvis man tilsætter hakkede hasselnødder og lidt vaniliesukker i dejen, så bliver den helt fantastisk! - Dejlig svampet og smager skønt! T. Pedersen - 2012-10-21 13:05:20 Jeg er ikke nogen ørn til bagning, men denne her er godt nok nem, og så smager den rigtig godt. Målene passer, men jeg satte min varmluftsovn til 185 grader i stedet for 200 grader. Jeg fulgte rådene og tilsatte et æble i små tern og 2 tsk. vanillesukker. lene - 2011-11-01 11:08:21 jamen jeg skal da hilse og sige det er jordens smukkeste kage med de hyldebær som skuer og smaager ens gane. hvor er den god, dejlig svampet. jeg har fået mange roser for den. Petrine82 - 2010-09-25 16:02:08 Kagen kan sagtens klare 300 g hyldebær og 200 g æbler samt 2 tsk vaniliesukker og så lige komme dem i mufinsforme. mums Linda - 2010-09-18 23:13:33 Bag den i muffin forme tilføj evt. vaniliesukker og citron bifrost - 2007-09-07 15:23:04 Gang portionene med 2.5 og bag den i bradepande. Kan sagtens spises kold uden flødeskum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne