Biksemad med oksesteg
Hovedingrediens : Oksekød - Kogt/Stegt oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær løgene i tern og svits dem klare i smør. Når de har taget en anelse farve, kommes kartoffelstykkerne på.
Skru op for varmen og rist biksemaden til kartoffelternene er gyldne. Rør af og til.
Skær kødet i terninger og tilsæt det. Vend godt rundt og skru ned. Lad retten simre yderligere 3-4 minutter til alt er gennemvarmet. Tag biksemaden over på et varmt fad, men lad fedtstoffet blive på panden. Slå æggene ud på panden og steg dem. Garner biskemaden med æggene og drys med baconstykkerne. Serveres med syltede rødbeder og evt et stykke godt rugbrød. |
|
Opskriften er vist 66149 gange,
og udskrevet 7566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Sheila8 - 2014-09-29 10:15:14 Super god ret, kan helt klart anbefales :) conny - 2010-06-28 00:22:44 Den bedste biksemad af alle opskrifter på siden, og man kan gøre den endnu mere luxusiøs med bernaice sovs (pulver), lavet mest på vand, smør, og lidt mælk. perfekt, uden alle dikkedarer, når man har frosset en rest kød. Line - 2007-08-05 22:21:06 super lækkert, kan anbefales! Birk Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Enormt lækkert. kan anbefales varmt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne