Gode luftige Boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : TrineM Indsendt : |
|
|
gæren opløses i mælken, og resten tilsættes. Lad dem hæve i 30 min. og form bollerne, hvorefter de skal hæve i yderligere 45 min.
De bages ved 200 grader C i 10-12 min |
|
Opskriften er vist 13762 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer engsagerene - 2010-12-27 16:25:37 500 g mel er for lidt der skal mindst 100 g ekstra men ellers ser dejen god ud. hilsen engsagerene. Tanja c - 2010-11-22 16:47:41 Jeg kunne godt tænke mig at der var sat antal på, så man ca har noget at gå efter :) Men lyder super lækre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne