Fiskefilter i karrysovs

Fiskefilter i karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 fiskefileter
2 porrer
 salt
 
 Sauce:
1 spsk.fransk sennep
1 spsk.karry
2 spsk.eddike
2 spsk.olie
5 spsk.tomatketchup
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Fiskefileterne saltes ca. 10 minutter, hvorefter de tørres i noget køkkenrulle.
Skær porrerne i små stykker og kog dem i 2 min.

Sauce:
Det hele røres sammen.

Fiskefileterne lægges i et ildfast fad, sovsen hældes over, porrerne lægges øverst og til sidst nogle smørklatter.

Tips:

Derver evt. pillekartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 12518 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-16 17:47:50
Der kan være den person som ikke ved hvor længe den skal være i ovnen så det mangler i opskriften

  -   2005-01-01 01:01:01
Krydderismagen i sovsen er for kraftig til denne iøvrigt gode ret. Næste gang jeg skal lave den vil jeg prøve med 1 teske Dijon sennep, 1 teske karry 1 spsk eddke, Resten som beskrevetovenfor. Bagning: 20 min. ved 190 grader i varmluftovn. Kogte ris hertil vil være velegnet.