Fiskefilter i karrysovs
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefileterne saltes ca. 10 minutter, hvorefter de tørres i noget køkkenrulle.
Skær porrerne i små stykker og kog dem i 2 min. Sauce: Det hele røres sammen. Fiskefileterne lægges i et ildfast fad, sovsen hældes over, porrerne lægges øverst og til sidst nogle smørklatter. Tips: Derver evt. pillekartofler til. |
|
Opskriften er vist 12518 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer E.Rasmussen - 2007-01-16 17:47:50 Der kan være den person som ikke ved hvor længe den skal være i ovnen så det mangler i opskriften Gert - 2005-01-01 01:01:01 Krydderismagen i sovsen er for kraftig til denne iøvrigt gode ret. Næste gang jeg skal lave den vil jeg prøve med 1 teske Dijon sennep, 1 teske karry 1 spsk eddke, Resten som beskrevetovenfor. Bagning: 20 min. ved 190 grader i varmluftovn. Kogte ris hertil vil være velegnet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne