Sandwich med æggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene hakkes med kniv og røres sammen med mayonnaise. Fyldet smages til med karry.
Smør brødet rigeligt og læg en skive ovenpå. Tryk let og pak de smurte sandwichers i de poser, du købte brødet i. Stil koldt med det samme. Før serveringen skæres kanterne af skiverne, og de deles i 2 eller 4 trekanter. |
|
Opskriften er vist 126475 gange,
og udskrevet 1610 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-20 20:15:36 Jeg elsker det det smager så godt. Det ser lækkert ud og det er nemt. lille mor - 2012-01-31 12:33:34 plus et æble skåret i små tern lille-mor - 2012-01-31 12:31:32 prøv med græsk yoghurt ella - 2011-05-17 11:30:31 kom lidt cremefraice 18 % i mayonaisen, så bliver den perfekt Freya Weile - 2010-06-21 17:13:46 alt for meget mayonnaise, 50g. til 3 æg er mere end nok ! sus - 2010-03-16 14:10:40 alt for meget mayo-prøv æg efter ønske - og mayo så det lige samler æggene,hakket purløg,peber og knorr aromat. Sumaya - 2008-11-26 21:14:00 Jeg vil prøve den lyder lækker... Og gode andmeldeser pjuske - 2007-05-27 16:56:15 Forøvrigt: et par sprøde skiver bacon, er bare super pjuske - 2007-05-27 16:55:28 Karse er godt, men da man ikke altid har det i huset, kan purløg eller alm hakkede løg sagtens bruges lilly - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes den er meget nem og så smager den godt.....! mik - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt karse så den perfekt.. yasmin - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig god æggesalat men det er ikke verdens bedste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne