Gulerodskage 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
|
|
Alt undtagen æggehvider blandes. Æggehviderne piske stive og vendes i dejen.
Hældes i en smurt springform og bages i forvarmet ovn ved 175 grader C i ca. 1 time. Tips: evt. kan 50 g solsikkekerner el. hakkede nødder tilsættes |
|
Opskriften er vist 18723 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2010-07-04 16:35:18 Rigtig god kage, men jeg putter aldrig al sukkeret i for så bliver den for sød. Klart det bedste kort jeg har på ærmet til at overbevise folk om at mælkeprodukter IKKE er essentielt i madlavning. liine :) - 2008-03-31 13:51:00 ' en fantastisk god kage ' også nem a lave :D . men jeg kan anbefale _ ikke a bruge så meget sukker som der står . Jeanette - 2007-01-05 22:19:44 Vil bage den i morgen men hvor meget svarer 7 dl. gulerødder ca til? Anna - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk kage - passer både til hverdag og fest . Lidt flere gulerødder skader ikke . janus - 2005-01-01 01:01:01 den er go' Mia - 2005-01-01 01:01:01 Lidt for sød, men ellers rigtig god! Jeg erstattede olie med smør og tilføjede lidt rosiner, 1 tsk. kardemomme og hakkede valnødder. Haffelafen - 2005-01-01 01:01:01 En kanon nem kage at lave, og den er smager hamrende godt. Den var virkelig et hit... Ss.. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig go´ kage, den skal prøves. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne