Mangokage
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt af : Sus Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker godt. Resten tilsættes.
Dejen hældes i en smurt springform ca. 24 cm. i diameter. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 40 min. Tips: I stedet for nødder kan solsikkekerner bruges |
|
Opskriften er vist 40358 gange,
og udskrevet 590 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Skibskok Palle Klausen - 2019-12-13 20:28:38 Jeg kom 4 æg i, lidt mindre mel ca. 100 gr. Jeg kom kokos i ca. 1 dl. og så 1 dl olie. Og så brugte jeg lille bradepande. Springform er ikke egnet til den portion. Kagen bliver for høj og dermed tung. Skulle man gøre noget efterfølgende hvis den bages i springform, så flæk den og kom moccacreme med ekstra husblas i. Så bliver den godt nok ekstra høj, men kan bruges til dessert med evt. en klump is til. Sofie - 2015-12-14 14:16:53 Den ser god ud Line - 2014-02-28 14:27:04 Hvad kan man pynte kagen med? Amanda - 2013-04-11 14:18:17 Kan man bruge æggehvider i stedet for æg ?? Og hvis man kan, hvor mange æggehvider tror i så man skal bruge ??? anonym - 2011-12-10 14:28:48 Jeg er ved at bage kagen nu, men synes den var alt for tung - og klistret, så jeg kom yderligere 4 æg i - og smurte formen med ekstra citronolie, så får vi se hvordan den bliver - men synes det virkede som om der var alt for meget sukker i. Hanna Hertz 10. december 2011 anonym - 2011-01-26 16:44:45 Tja den smager faktisk godt, men jeg hældte lidt kakao i, og noget kokos i stedet for nødderne, og lidt kanel da det giver en rigtig sød duft, og er rigtig god at bruge i frugt kager. så bliver frugten ikke så klistret. jeg brugte også lidt smør (½ spk. margarine, 1½ spiseske olie) og 1½ glas mælk hvor jeg varmede det sammen og hældte det langsomt i med melet :) så bliver den ikke så tung :D men ellers en rigtig god kage :D Joan J. - 2011-01-23 22:19:47 Jeg synes, kagen er alt for sød, og der mangler ligesom noget fedtstof eller andet flydende til at binde dejen sammen, da den ellers er alt for tør at røre i. Kirsten D. Lund - 2010-03-27 17:32:02 Ummmh ækker kage. - stort hit i familien. den vr lidt for tung og klistret, men den blev faktisk god da jeg fiskede lidt fløde og vendte i. lillemus - 2005-01-01 01:01:01 dejlig kage - saftig og med masser af smag. jeg kom godt med glasur på - lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne