Hyldebærgrød

Hyldebærgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hyldebærgrød, billede 4 Hyldebærgrød, billede 1 Hyldebærgrød, billede 2 Hyldebærgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hyldebær
10 dl.vand
150 g.sukker
2 tsk.Vaniljesukker
6 spsk.maizena majsstivelse
1 dl.vand
 
Opskrift:
Klip de grove stilke af hyldebærrene og skyl dem grundigt.

Bringes i kog i vandet under låg og koger ca. 15 min.

Hyldebærrene sigtes og hældes tilbage i gryde og sydes med sukker samt vaniljesukker og koger endnu 5 minutter.

Maizena røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min.

Den hældes på og afkøles. Serveres med mælk og eller fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu