Hyldebærgrød
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Klip de grove stilke af hyldebærrene og skyl dem grundigt.
Bringes i kog i vandet under låg og koger ca. 15 min. Hyldebærrene sigtes og hældes tilbage i gryde og sydes med sukker samt vaniljesukker og koger endnu 5 minutter. Maizena røres ud i 1 dl koldt vand og hældes i frugten på en gang og grøden koges 1 min. Den hældes på og afkøles. Serveres med mælk og eller fløde. |
|
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne