Sølvkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Cocdor Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker røres med vaniljen.
Vand tilsættes, 1 spsk. ad gangen
Mel og bagepulver sigtes og røres i.
De stiftpiskede hvider tilsættes lidt af gangen. Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1.75 l. Bagetid: Ca. 1 time på midterste rille ved 170 grader C. alm. ovn. Tips: Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over. |
|
Opskriften er vist 12472 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Knuth - 2013-09-23 10:21:14 Så vidt jeg ved, hedder kagen sølvkage, fordi det kun er æggehviderne, der bruges af ægget. Det er en god opskrift at have, når man er til pariserbøf. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne