Kartofler på glas (Henkogte kartofler)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrabes og lægges i henkogningsglas og overhældes med saltlage.
Tør kanten af glassene af med en kloraminfugtet klud.
Luk og henkog i ca. 1 time ved 100 grader, og i anden omgang 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 20601 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer 6teeth - 2020-07-12 15:30:42 Opskrift ikke komplet. -10 John Th. Jakobsen - 2019-09-06 12:52:01 Hvad menes der med "og i anden omgang 40 min" Færøerne - 2009-09-15 02:11:16 Hvorfor skal jeg bruge kloramin? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne