Æggesalat 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Finhak de hårdkogte æg
Mayonnaise blandes med citronsaft, sennep og peber
salaten strimles, og lægges i bunden af salatskålen
Dressingen hældes over, og de hakkede agurker og æg drysses over.
Server brød og smør til. |
|
Opskriften er vist 29479 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ALM - 2012-01-22 13:24:28 Karse er godt hertil |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne