Melonsalat med Røget Mørbrad og Rødløg
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : Red : |
|
|
Skær melonen i tern og mørbraden i tynde strimler. Steg mørbraden sprød på panden (eller i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter). Lad den afkøle og skær den i helt små stykker. Hak rødløget fint og skær de soltørrede tomater i små strimler. Bland alle ingredienserne lige inden servering og drys Salat Topping Thai hen over. Dekorer med salatbladene.
|
|
Opskriften er vist 17898 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne