Grøn æggesalat til boller

Grøn æggesalat til boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.broccoli
2 æg
1 bakkekarse
2 spsk.mayonnaise
0.25 tsk.karry
 Peber efter smag
 
Opskrift:
Kog broccoli i små stykker med ganske lidt vand og lidt salt i ca. 10 min., til den er meget mør.

Blend broccolien sammen med mayonnaise, til det er jævnt og lysegrønt.

Kog æggene hårde i ca. 10 min., og hak dem groft. Bland dem med mayonnaisen og smag til med masser af klippet karse, karry og en smule peber.

Fyldes i boller sammen med salatblade.





karakterer:
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-04 19:14:48
Evt. 2-4 spsk. A-38 eller andet surmælksprodukt