Grøn æggesalat til boller
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Kog broccoli i små stykker med ganske lidt vand og lidt salt i ca. 10 min., til den er meget mør.
Blend broccolien sammen med mayonnaise, til det er jævnt og lysegrønt. Kog æggene hårde i ca. 10 min., og hak dem groft. Bland dem med mayonnaisen og smag til med masser af klippet karse, karry og en smule peber. Fyldes i boller sammen med salatblade. |
|
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Halberg - 2010-04-04 19:14:48 Evt. 2-4 spsk. A-38 eller andet surmælksprodukt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne