Chilikoteletter (fedtfattig)
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Evt. fedt kant på koteletterne, skæres fra. Koteletterne drysses med sød chili og salt. Brunes på panden ca. 1 min. på hver side.
Porrerne skæres i skiver, tomaterne i kvarte. Porrerne svitses og der tilsættes ½ dl vand. de dampes i ca. 5 min. Tomaterne tilsættes og varmes igennem. Smages til med salt. Grøntsagerne lægges i bunden af et ildfast fad, koteletterne kommes over. Stilles i ovnen ca. 10 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med ris og groft brød. |
|
Opskriften er vist 81623 gange,
og udskrevet 4446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2009-01-27 21:00:17 Skide god.. lagde nogle chili stykker snittet op og i kvarte ned i, det gav også en del smag. Lone - 2008-02-26 10:50:42 Hvis man kan lide stærk mad, kan man tilsætte en rød chili til porrer og flåede tomater. Det er en fin ret, som sagtens kan bruges til gæster. Caroline - 2007-12-07 12:52:59 den vildt god :D men tag eventuelt lidt fløde på? Børge - 2005-01-01 01:01:01 Retten får et ekstra pift, hvis man pynter med en række halve Tomater på toppen. Noname - 2005-01-01 01:01:01 Det smager faktisk godt. Det skal vi prøve en anden gang Ane - 2005-01-01 01:01:01 Den var rigtig god! Kan krydres med lige hvad man vil og tager næsten ingen tid at lave! Pia - 2005-01-01 01:01:01 fedtfattig? bacon & fløde Niels? Niels - 2005-01-01 01:01:01 Med lidt bacon og flöde er den helt OK |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne