Stegt perlehøne med coleslaw
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Brun perlehønebrysterne med skindsiden nedad. Når de er gyldne, vendes de og steges færdige. Krydr med salt og peber. Rør mayonnaise med spidskommen og citronsaft. Snit spidskålen, gulerod og selleri fint. Rør det sammen med mayonnaise og lidt estragon. Server til de stegte bryster.
|
|
Opskriften er vist 14040 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne