Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Steg perlehønebrysterne først på skindsiden. Vend dem og tilsæt perleløg og snittet bladselleri. Tilsæt timian og bouillon. Lad det simre 15 minutter. Krydr med salt og peber og server evt. med kogte kartofler eller ris til.
|
|
Opskriften er vist 13553 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne