Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri

Grillstegt perlehøne med ragout af bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 salt
 peber
 olivenolie
4 dl.grøntsagsbouillon
 frisk timian
4 stilkebladselleri
6-8 store pillede perleløg
2 perlehønebryster (eller kyllingebryster)
 
Opskrift:
Steg perlehønebrysterne først på skindsiden. Vend dem og tilsæt perleløg og snittet bladselleri. Tilsæt timian og bouillon. Lad det simre 15 minutter. Krydr med salt og peber og server evt. med kogte kartofler eller ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 13553 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu