Turrones
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Skold mandlerne og smut dem.
Mandler og hasselnødder ristes let på en pande eller de ristes i ovn ved 150 grader i ca. 20 minutter.
Hakke dem fint. Pisk æggehvider indtil de er meget stiv og rør nødderne i. I en panden, blandes honning og sukker og smeltes. Tilsæt nøddeblandingen, blande og røre hele tiden i ti minutter og tage væk fra varme. Hæld massen i et lavt fad dækket med bagepapir. Når det er koldt, drysse kanel over. Snit ind i små stykke når det er stift. |
|
Opskriften er vist 16468 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne