Æg med skinkefyld

Æg med skinkefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 hårdkogte æg
2 spsk.kapers
100 g.skinke
1 dl.cremefraiche 18%
0.5 salathoved
 
Opskrift:
Æggene pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og hakkes sammen med kapers. Skinken skæres i små terninger. Æg, kapers og skinke blandes med creme fraiche, som derefter fyldes i de halve æg.

Æggene anrettes på en bund af strimlet salat.
Servér brød og smør til.

Tips:

Skulle der blive nogle æg tilovers efter middagen, kan de hakkes og lægges på en skive franskbrød, eller i en sandwich.





karakterer:
Opskriften er vist 11487 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu