Æg med skinkefyld
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggene pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og hakkes sammen med kapers. Skinken skæres i små terninger. Æg, kapers og skinke blandes med creme fraiche, som derefter fyldes i de halve æg.
Æggene anrettes på en bund af strimlet salat. Servér brød og smør til. Tips: Skulle der blive nogle æg tilovers efter middagen, kan de hakkes og lægges på en skive franskbrød, eller i en sandwich. |
|
Opskriften er vist 11641 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne