Rødvins sauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt af : Claus M Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
svits løget i et par minutter med noget fedtstof og tilsæt så, timian, pure, 1 stk bouillonterning, 1 dl vand og 1 dl rødvin.
lad det spilkoge i ca 2 minutter. Tag en sigte og si "klumperne" fra og smid dem væk. Put væsken tilbage i gryden og tilsæt så 1 dl vand, 1 dl rødvin og 1 bouillonterning. Kog det op og smag til med salt. Til sidst skal det jævnes hvis man har lyst. Tips: Det tager lidt lang tid at lave den, men den er det hele værd. Prøv den sammen med et stykke rødt kød og du spiser aldrig anden sauce. |
|
Opskriften er vist 109600 gange,
og udskrevet 3361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (61 stemmer) |
|
Kommentarer stina - 2020-07-28 09:06:28 Kort & godt.. Den bedste rødvins sauce Carsten. - 2016-04-30 13:30:11 Den er rigtig god kom et par klatter smør i til sidst :) det er ikke sidste gang jeg prøver den. Simon - 2010-11-07 13:43:03 Den er lige i øjet - og så er den ikke kalorie/fedt slem! Bedre end langt de fleste rødvinssauce, man oplever på restauranter! slagter99 - 2010-09-10 16:45:28 hold da op den er mega god .... anonym - 2010-05-20 18:36:13 Mums, tak for denne den smagte bare så godt :-) også med lidt fløde i :-) Lars T - 2009-08-18 13:16:25 Er du da GAL den er lækker! Lavede den til en oksefilet, så jeg brugte stegeskyen i stedet for bouillon terning nr. 2. Det fungerer også ganske fortrinligt. MUMS! Kasper - 2009-08-17 19:04:33 Jeg synes måske to buillion er måske lige i overkanten. Jeg prøvede at lave en mindre portion og tilføjede appelsinskal. Den blev rigtig god. Men stor ros til opfinderen af denne lækre sovs. Anita - 2009-03-07 09:51:09 Det er verdens bedste rødvinssauce, og den tager bestemt ikke skade af lidt piskefløde :-) Joan - 2009-02-20 15:52:32 Tror I sovsen vil blive ekstra god, med lidt fløde i? Flemming - 2008-10-10 10:33:49 spørgsmål. hvor meget af tomat komme denne sovs til at smage af. stå og vil lave den i aften nemlig Jane - 2008-06-26 16:50:25 Skal man komme buillionterningerne direkte i saucen eller skal de opløses i kogende vand først?? iben - 2007-10-10 22:02:08 virkelig fantastisk sauce. anbefales 100% :) Frede - 2005-01-01 01:01:01 WOW! Som mors! Tove Klara - 2005-01-01 01:01:01 Super god !!! Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er den da bare god. Kanon opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne