Nødde chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : le-an Indsendt : Red : |
|
|
Nødder og chokolade blandes og hakkes fint, mal gerne det meste til mel.
Smør sukker og æggeblommer røres til en creme.
Æggehviderne piskes stive.
Det hele vendes sammen og fordeles i en springform ca 28 cm i diameter. Bages ved 190 grader nederst/ midt i ovnen i ca en time. Tips: Kan serveres varm eller kold. gerne med creme fraiche eller flødeskum til. velbekomme! |
|
Opskriften er vist 13602 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer le-an - 2014-02-20 20:45:38 kan se at temperatur og tid er blevet overdrevet.. prøv med 175grader og 35-40 min i stedet. I kan også spare en del på smørret!! gerne helt ned til 150g |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne