Risgrød (Baby)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
Rismelet koges i vandet i ca. 2 min. Fedtstoffet røres i, og modermælkserstatningen tilsættes, til konsistensen er passende.
Tips: Til børn fra 4 mdr. |
|
Opskriften er vist 43300 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2016-01-23 12:28:07 Hvor længe kan det holde sig i køleskabet? Dinatøsen - 2012-05-17 18:19:22 Jeg vil nok bruge min mælk istedet for sødmælk. Mig - 2010-09-14 20:23:00 Man må ikke give en baby på 4 måneder sødmælk, dette må først introduceres når barnet er 6 - 9 måneder gammelt og kun i ganske små mængder. helle - 2010-04-07 13:48:55 kan man lave det hjemmefra og så varme det op når man skal bruge det? anonym - 2009-06-20 14:18:57 er opskriften velegnet til fryseren...? anonym - 2009-06-03 11:04:26 Obs.... Hvis der bruges olie som fedtstof: Tilsæt fedtstof under afkøling i stedet, da fedtstoffet kan blive for varmt og omdanne sig til mættede fedtsyre i stedet for umættede! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne