Æggesalat 07
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Prik æggene i den tykke ende med en æggeprikker eller en nål. Hvis du ikke prikker dem revner de når de lægges i vand.
Bring vand i kog i en lille kasserolle. Læg et æg i ad gangen med en ske, skru ned for varmen læg låg på og kog i 9 minutter. Læg æggene i koldt vand, til de er kolde. Pisk mayonnaisen glat med ymer og citronsaft, klip karse i dressingen og smag til med krydderierne. Pil æggene og skær dem igennem i æggedeleren, først på den ene led og derefter på den anden. Så er æggene grofthakkede, og de røres i dressingen. Æggesalaten serveres på rugbrød og pyntes med en skive tomat. Æggesalaten kan holde sig 3-4 dage i køleskab. |
|
Opskriften er vist 95067 gange,
og udskrevet 1935 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe Bjerre - 2018-08-21 22:17:09 Meget lækkker opskrift! Jeg foretrækker dog at lave den med solæg istedet for almindelige æg. Da det giver solæggesalaten er fantastisk Aroma, der ikke er til at modstå. jeanett - 2011-04-25 17:47:16 er vildt dårlig til at føjle opskrifter helt men kunne ikke finde gurkemeje. Men var rigtig godt tilfreds med det jeg fik lavet efter denne.. :D Magnus.. - 2006-12-25 12:25:39 Rigtig god(: hanna - 2005-01-01 01:01:01 den er virkelig god den skal bare prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne