Karamelmajs
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
|
|
Pop majsene i ½ dl. olie.
Fjern upoppede majs.
Læg de poppede majs i en stor bageform eller bradepande.
Smelt sukker, smør, salt og sirup i en gryde, indtil massen er blød og boblende. Lad massen småkoge og boble i ca. 5 minutter. Fjern gryden fra varmen og tilsæt hurtigt natron og vanille. Nu vil blandingen skumme. Hæld den straks over popkornene. Rør forsigtigt omkring, så kornene bliver dækket, og sæt bradepanden ind i en 150 grader C varm ovn i 15 minutter. Rør godt rundt i popkornene og bag dem i endnu 5 minutter. Bred karamelkornene ud på et stykke folie smurt med smør og lad dem afkøle. Opbevar det gode slik i en lufttæt dåse. |
|
Opskriften er vist 17634 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-03-18 16:53:09 svarer denne opskrift ikke nogenlunde til de amerikanske "Candy corn" som de spiser til helloween? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne