Græskar a la Paul Bocuse
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
|
|
Skær et låg af græskaret så det ligner en suppeterrin, eller heksegryde.
Fjern kernerne og pulpen med en ske.
Fyld græskaret tre fjerdedele op med vekslende lag af ristede brødterninger og gruyerost.
Drys med salt og peber mellem lagene og hæld syrnet fløde over.
Smør undersiden af låget med lidt smeltet smør og læg det på græskaret.
Sæt græskaret i en tærteform eller et andet ovnfast fad og bag det i en 190 grader C varm ovn i 2 timer.
Tag græskaret ud og skrab forsigtigt kødet af græskarets sider med en ske. Hæld fløde i indtil fyldet har en passende konsistens. Sæt græskaret i ovnen igen indtil det er varmet igennem. Server retten direkte fra græskaret og øs op med en suppeske. Sæt en spiseskefuld syrnet fløde på hver portion. |
|
Opskriften er vist 21827 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer mikkel - 2005-01-01 01:01:01 lyder rigtigt lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne