Græskar a la Paul Bocuse

Græskar a la Paul Bocuse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2250 g.græskar
5-600 g.ristede brødterninger
5-600 g.reven gruyerost
2.5 dl.Cremefraiche + lidt ekstra
 lidtsmør
1.25-2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær et låg af græskaret så det ligner en suppeterrin, eller heksegryde. Fjern kernerne og pulpen med en ske. Fyld græskaret tre fjerdedele op med vekslende lag af ristede brødterninger og gruyerost. Drys med salt og peber mellem lagene og hæld syrnet fløde over. Smør undersiden af låget med lidt smeltet smør og læg det på græskaret. Sæt græskaret i en tærteform eller et andet ovnfast fad og bag det i en 190 grader C varm ovn i 2 timer.

Tag græskaret ud og skrab forsigtigt kødet af græskarets sider med en ske. Hæld fløde i indtil fyldet har en passende konsistens. Sæt græskaret i ovnen igen indtil det er varmet igennem.

Server retten direkte fra græskaret og øs op med en suppeske. Sæt en spiseskefuld syrnet fløde på hver portion.





karakterer:
Opskriften er vist 21885 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder rigtigt lækkert