Daves gulerods-ingefærsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
|
|
Kom gulerødderne i bouillonen sammen med hakket løg, reven ingefær, knust hvidløg og reven muskatnød.
Kog suppen ca. 45 minutter, afkøl den lidt og purer den i blenderen.
Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op.
Smag til med salt, peber, limesaft og honning.
Tilsæt evt. mere bouillon.
Server evt. suppen med en spsk. yoghurt eller fløde på hver portion. Suppen er lækker varm såvel som kold. |
|
Opskriften er vist 28445 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2011-02-21 22:14:50 God vitaminbombe! Jeg brugte ca 2 cm ingefær og skar det i skiver. Ingen grund til at rive det, når det skal blendes alligevel (jeg brugte en stavblender - Meget nemmere:) Prøv med ristet rugbrød til, det smager godt kimmaja - 2010-03-17 17:44:04 vi har netop lavet denne suppe i dag og det var ikk lige os så den får 4 Nete - 2005-01-01 01:01:01 Pas på med frisk ingefær, de kan trænge kraftigt igennem, og det er synd, for det er en god suppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne