Krydret græskar-appelsinsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Højtid: Halloween Indsendt : Red : |
|
|
Bland moset græskar, mælk, smør og honning sammen i en gryde.
Opvarm det langsomt.
Tilsæt alle de andre ingredienser med undtagelse af appelsinsaften.
Rør rundt i gryden hele tiden, indtil omkring kogepunktet.
Lad ikke suppen koge.
Smag til.
Tilsæt appelsinsaften lidt ad gangen og rør hele tiden rundt. Server suppen varm, eller tilsæt mælkeprodukter(er) som overfor og server kold. |
|
Opskriften er vist 14720 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-10-29 12:35:16 Mon ikke man kan koge mosen i stedet, grækaret skæres i små stykker og puttes samme med 2 dl, vand i en gryde og koger 15-20 minutter, start ved svag varme. souper tøsen - 2007-09-29 14:04:15 lyder lækkert men hvordan bager man græskar kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne