Svampe mousse
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Svampene renses evt. De hakkes fint sammen med peberfrugt, flødeost og krydderier.
De 4 plader filodej deles på midten. De 2 stykker lægges over hinanden til et kryds. Den sidste plade filodej skæres i fire stykker, som placeres midt på hvert kryds - det gør bunden i filopakkerne tykkere. Et par skefulde mousse lægges oven på fioldejen. Pakkerne samles, og der bindes en bomuldssnor stramt om. De bages ved 200° til de er gyldne i kanterne. |
|
Opskriften er vist 8996 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne