Frokostret med kaninlever
Hovedingrediens : Gnavere - Kaninindmad Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Leveren skæres ud i tykke strimler, vendes i mel tilsat paprika. Brun smørret på panden. Leveren steges sprød heri. Den sprødstegte lever lægges i et fad. Herefter koges panden af med fløde og sherry. Smag til med salt og peber. Skyen hældes over leveren der serveres meget varm.
Der er flere variationsmuligheder med kaninlever. Den kan evt. skæres i terninger og anvendes i flere af de her nævnte sammenkogte retter. Leveren bør blot ikke kommes i retten, før i de sidste 20-30 minutter af kogetiden.
|
|
Opskriften er vist 11332 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-07 12:00:41 Kanin er godt. Rigtigt godt. Marineret i rødvin med rosmarin, hvidløg og lidt olivenolie. Gerne langtidsstegt ved 110 grader i 5 timer, og afslutningsvis en tur under grillen. Eller i sennep og fløde, rigeligt fløde. Samme temperatur og tid. Jeg steger lever og hjerter i smør på panden med masser af salt. Jeg steger dem kun lige så det ikke er rosa, max 5 minutter. På nybagt rugbrød smager det altså også himmelsk. Linda - 2011-10-05 02:22:28 Dejligt at høre, Helene Rasmussen! Jeg er så træt af folk, der bliver ved med at pive over kaninkød. Det smager himmelsk og er fyldt med en masse godt, så man skal bare spise løs. Det er noget af det bedste kød derude! Folk ved ikke hvad de går glip af. Bon appetit, og tak for en lækker opskrift :) Helene rasmussen - 2011-05-02 17:47:35 Tak for en fin opskrift. Vi slagter kaniner og vidste ikke om man måtte spise indmaden, men skal prøve denne opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne