Varme kaninbrød
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
En rest kogt eller stegt kaninkød findeles og lægges på 4 skiver formfranskbrød, krydres med salt og paprika. 150 g mayonnaise røres med lidt citronsaft. 2 stiftpiskede æggehvider vendes forsigtig i - lidt ad gangen.
Den luftige masse fordeles over kaninkødet. Sæt brødene i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, eller til de har fået en gyldenbrun farve.
|
|
Opskriften er vist 9566 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne