Kanin som vildt
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : |
|
|
Lav en krydderblanding af:
Finthakket løg, paprika, knust hvidløg, salt, peber og stødt nellike. Den parterede kanin vendes heri. Kødet brunes i varm smør/olie tilsat en smule paprika. Kogende mælk/fløde hældes over kødet, og de resterende krydderier kommes ved. Det hele snurrer under låg i ca. 1 time. Saucen jævnes og smages evt. til med lidt ribsgelé. Serveres med hvide og brune kartofler med ribsgelé eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 11940 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-15 14:46:06 er bacon ikke kød, smiler Harly - 2011-06-07 13:54:06 jeg ville riste baconen først, og bruge stegefedtet til at brune kaninen i. Derefter ville jeg tilsætte den stegte bacon lige før servering. Bodil - 2010-12-09 17:30:59 Jeg ville også gerne vide, hvad vi skal med baconen - skal den bare ligge ved siden af og give aroma? :-) Per - 2005-01-01 01:01:01 Mon ikke baconnen skal brunes sammen med kødet anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med baconen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne