Kanin som vildt

Kanin som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kanin á 1.2-1.5 kg
200 g.røget bacon
2 løg
1-2 fedhvidløg
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 lidtstødt nellike
5 dl.mælk/fløde
 
Opskrift:
Lav en krydderblanding af:
Finthakket løg, paprika, knust hvidløg, salt, peber og stødt nellike.

Den parterede kanin vendes heri. Kødet brunes i varm smør/olie tilsat en smule paprika. Kogende mælk/fløde hældes over kødet, og de resterende krydderier kommes ved. Det hele snurrer under låg i ca. 1 time.

Saucen jævnes og smages evt. til med lidt ribsgelé.

Serveres med hvide og brune kartofler med ribsgelé eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 11940 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-15 14:46:06
er bacon ikke kød, smiler

  -   2011-06-07 13:54:06
jeg ville riste baconen først, og bruge stegefedtet til at brune kaninen i. Derefter ville jeg tilsætte den stegte bacon lige før servering.

  -   2010-12-09 17:30:59
Jeg ville også gerne vide, hvad vi skal med baconen - skal den bare ligge ved siden af og give aroma? :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Mon ikke baconnen skal brunes sammen med kødet

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad med baconen?