Stikkelsbærkage med mandellåg
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : |
|
|
Pisk smør og sukker til sukkeret er helt opløst. Rør æggeblommerne i, én ad gangen. Rør mandlerne og citronskal og saft i, og til sidst de stiftpiskede æggehvider.
Læg stikkelsbærrene i et ildfast fad, drys sukkeret over, og klip selve de små hvide blomster af tre af skærmene ned over bærrene. Smør dejen ud over bærrene og bag ved 165 grader til dejen er gennembagt, ca. 45 minutter, men hold øje. Spis kagen lunken drysset med blomsterne fra den sidste skærm. Flødeskum eller hyldeskum til. |
|
Opskriften er vist 15845 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer LN - 2012-07-07 20:40:51 Jo, her hos mig er stikkelsbærene modne nu samtidig med at hylden blomstrer. Per - 2007-07-22 14:51:58 Hmmm stikkelsbærrene er da ikke modne når hylden blomstre ???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne