Rabarber- og stikkelsbærkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Rabarberstykkerne/stikkelsbærrene lægges i et ovnfast fad (20 x 30 cm ).
Sukker og kartoffelmel blandes og drysses over rabarberne/stikkelsbærrene.
Alle ingredienserne til dejen fyldes i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min.
Dejen fordeles over rabarberne/stikkelsbærrene.
Fadet sættes på ovnrist eller bageplade i kold ovn på en af de nederste ribber.
Bagetid: Ca. 50 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 10050 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer !! - 2012-08-25 15:30:59 Letlavet, frisk og velsmagende dessert. Jeg laver den i en tærteform og vi få den lun med vanilleis til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne