Rabarber- og stikkelsbærkage

Rabarber- og stikkelsbærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.rabarberstykker eller stikkelsbær
120 g.sukker
1 spsk.kartoffelmel
 
 Dej:
60 g.hvedemel
125 g.kokosmel
85 g.sukker
125 g.margarine
1 æg
 
Opskrift:
Rabarberstykkerne/stikkelsbærrene lægges i et ovnfast fad (20 x 30 cm ). Sukker og kartoffelmel blandes og drysses over rabarberne/stikkelsbærrene. Alle ingredienserne til dejen fyldes i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min. Dejen fordeles over rabarberne/stikkelsbærrene. Fadet sættes på ovnrist eller bageplade i kold ovn på en af de nederste ribber.

Bagetid: Ca. 50 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 10050 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-25 15:30:59
Letlavet, frisk og velsmagende dessert. Jeg laver den i en tærteform og vi få den lun med vanilleis til.