Stikkelsbærkage - Clafoutis

Stikkelsbærkage - Clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Stikkelsbærkage - Clafoutis, billede 4 Stikkelsbærkage - Clafoutis, billede 1 Stikkelsbærkage - Clafoutis, billede 2 Stikkelsbærkage - Clafoutis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.umodne stikkelsbær
400 g.sukker
 
1 tsk.Stødt Kanel
1 spsk.finthakket citronskal
70 g.smør
2.5 dl.rasp
6 æg
80 g.sukker
 
 Tilbehør:
 piskefløde
 
Opskrift:
En Stikkelsbærgrød, som er kogt af 1 liter umodne Stikkelsbær

Heri røres lidt stødt kanel, finthakket citronskal, smør, rasp, piskede Æg, Sukker.

Kommes i en velsmurt Form, bages ved moderat Varme 180 grader C. alm. ovn omtrent 1 Time,

når den er kold overstryges den med et lag Flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 36466 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-06 15:52:26
Må have gjort noget helt forkert, for det blev godt nok noget af en smatkage, jeg fik ud af denne opskrift - ikke én, som skal prøves igen! :-(

  -   2008-06-23 17:59:27
Hvorfor står der ikke, hvor meget kanel, der skal i, om den kogte stikkelsbærgrød skal sødes, hvor længe den skal bage på hvor mange grader?????