Stikkelsbærkage - Clafoutis
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
En Stikkelsbærgrød, som er kogt af 1 liter umodne Stikkelsbær
Heri røres lidt stødt kanel, finthakket citronskal, smør, rasp, piskede Æg, Sukker. Kommes i en velsmurt Form, bages ved moderat Varme 180 grader C. alm. ovn omtrent 1 Time, når den er kold overstryges den med et lag Flødeskum |
|
Opskriften er vist 36466 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anni - 2014-06-06 15:52:26 Må have gjort noget helt forkert, for det blev godt nok noget af en smatkage, jeg fik ud af denne opskrift - ikke én, som skal prøves igen! :-( anonym - 2008-06-23 17:59:27 Hvorfor står der ikke, hvor meget kanel, der skal i, om den kogte stikkelsbærgrød skal sødes, hvor længe den skal bage på hvor mange grader????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne