Stikkelsbær crumble
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De nippede stikkelsbær lægges i et smurt ildfast fad, og sukkeret drysses over.
Smelt 50 g smør på en pande. Når det syder, røres raspen i. Når raspen er gylden, tilsættes rosmarinen. Raspen hældes over på en tallerken og afkøles. De 175 g smør smuldres i melet. Rosmarinsukkeret røres i, og herefter tilsættes det afkølede rasp. Drys smuldredejen over stikkelsbærrene, så bærrene dækkes helt. Sæt fadet i ovnen i 30-40 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Lad kagen hvile i fem minutter inden servering. Server med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 38133 gange,
og udskrevet 552 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-07-25 10:46:23 Jeg syntes dejen bliver lidt for fast til at det er en rigtig smuldredej, måske man kan tage noget af smørret til dejen fra i hvert fald 50 g. mindre, så bliver kagen jo også sundere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne