Råsyltede stikkelsbær
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : |
|
|
Vandet koges med sukkeret og atamonen.
De rengjorte stikkelsbær lægges i rene krukker, og den afkølede lage hældes over dem.
Der bindes for dem.
|
|
Opskriften er vist 23153 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2016-11-03 13:42:41 Atamon må ikke koges. Vent med at tilsætte det til lagen er afkølet. Mikkel - 2016-08-04 13:38:02 Opskriften giver ingen mening. Kirsten - 2009-08-02 09:19:54 Hvor meget vand skal der til? Per - 2007-07-22 14:44:12 Vand ca 1½ dl. bivagronbjerg - 2007-07-05 10:03:43 hvor meget vand? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne