Syltede, modne stikkelsbær
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : |
|
|
Sukker, vand og krydderier koges til en lage, hvori de nippede skyllede bær koges sagte 2-3 minutter.
Bærrene lægges i varme, atamonskyllede glas.
Saften gives et opkog, skummes, tilsættes atamon og hældes over bærrene.
Glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 22231 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-24 14:05:54 ER denne opskrift magen til den i den grønne syltebog? Og den kan vel bruges til såvel grønne som røde stikkelsbær? anonym - 2008-07-09 18:00:09 Atamon må først tilsættes når saften er afkølet lidt. Hvis Atamon udsættes for 100 grader, ødelægges den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne