Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Den rensede frugt og de skoldede, pillede løg hakkes fint eller males gennem en kødmaskine.
Alt blandes, overhældes med eddike, sukker, sirup og salt.
Krydderier og ingefær lægges ved.
Massen bringes langsomt i kog og koges ca. 10 minutter.
Krydderierne fjernes.
Atamon røres i.
Relishen hældes i varme, atamonskyllede glas der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 22618 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer DVI - 2021-07-17 09:19:50 Det er den samme opskrift , som Tørsleff grønne syltebog Fine - 2010-08-26 11:44:27 Kilden til opskriften er Den grønne Syltebog udgivet af Tørsleffs Husmoder Service, som er udgivet i et utal af oplag. Opskriften her kan bl.a. findes i 53. oplag, som er udgivet for mere end 30 år siden. koge - 2010-08-02 09:30:39 Hvad spiser man til denne stikkelsbær Relish. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne