Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish

Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.stikkelsbær
250 g.tomater
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
125 g.løg
0.5 fedhvidløg
2 dl.eddike
1 dl.Sirup, lys
200 g.sukker
2 tsk.salt
1 brevmelatin syltekrydderier
1 stk.hel ingefær
2 tsk.Atamon, flydende
 
Opskrift:
Den rensede frugt og de skoldede, pillede løg hakkes fint eller males gennem en kødmaskine. Alt blandes, overhældes med eddike, sukker, sirup og salt. Krydderier og ingefær lægges ved. Massen bringes langsomt i kog og koges ca. 10 minutter. Krydderierne fjernes. Atamon røres i. Relishen hældes i varme, atamonskyllede glas der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 22618 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-07-17 09:19:50
Det er den samme opskrift , som Tørsleff grønne syltebog

  -   2010-08-26 11:44:27
Kilden til opskriften er Den grønne Syltebog udgivet af Tørsleffs Husmoder Service, som er udgivet i et utal af oplag. Opskriften her kan bl.a. findes i 53. oplag, som er udgivet for mere end 30 år siden.

  -   2010-08-02 09:30:39
Hvad spiser man til denne stikkelsbær Relish.