Fynsk budding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Husblas lægges i koldt vand i 5 min.
1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanille. Æggeblommer piskes med sukker og røres i den kogende mælk/fløde. Husblasen vrides af og tilsættes. Der piskes godt rundt. Når cremen er kold tilsættes skum af 2 dl piskefløde, og afskallede hakkede mandler. Smages til med sherry eller lignende og hældes i en skål. Serveres med frugtmos, f.eks. jordbær eller hindbær. |
|
Opskriften er vist 15502 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne