Henkogte stikkelsbær
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : |
|
|
De nippede, skyllede bær fyldes i et 1 liters henkogningsglas.
Vand og sukker koges til en lage, der skummes og hældes over frugten, eller sukkeret drysses direkte på frugten og koldt vand hældes over.
Glassene tørres i kanten, lukkes og henkoges 30 minutter ved 85 grader C i vand, i ovn ved 140 grader C.
Glassene opvarmes og afkøles langsomt.
|
|
Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2009-08-03 15:13:08 Hvad bruger man dem så til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne