Henkogte stikkelsbær

Henkogte stikkelsbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
750 g.stikkelsbær
 
 Lage:
3.25 dl.vand
150-200 g.sukker
 
Opskrift:
De nippede, skyllede bær fyldes i et 1 liters henkogningsglas. Vand og sukker koges til en lage, der skummes og hældes over frugten, eller sukkeret drysses direkte på frugten og koldt vand hældes over. Glassene tørres i kanten, lukkes og henkoges 30 minutter ved 85 grader C i vand, i ovn ved 140 grader C. Glassene opvarmes og afkøles langsomt.





karakterer:
Opskriften er vist 15440 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-03 15:13:08
Hvad bruger man dem så til?