Stikkelsgele I
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : |
|
|
De grønne, umodne stikkelsbær sættes over i syltegryden med ¼ l. vand til hver liter bær.
Når de er kogt mosmøre, hældes de i den skoldede gelepose.
Saften måles og blandes med sukker. Saft og sukker varmes op til kogepunktet og koger godt igennem 2-5 minutter. Skummes og hældes på rene glas der bindes til med det samme. |
|
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne