Stikkelsgele I

Stikkelsgele I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 dl.stikkelsbær
2.5 dl.vand
 
 pr l. saft
1000 g.sukker
 
Opskrift:
De grønne, umodne stikkelsbær sættes over i syltegryden med ¼ l. vand til hver liter bær. Når de er kogt mosmøre, hældes de i den skoldede gelepose.

Saften måles og blandes med sukker. Saft og sukker varmes op til kogepunktet og koger godt igennem 2-5 minutter. Skummes og hældes på rene glas der bindes til med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu