Tuna a la italia
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Lea Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at sætte vand over til pasta og kog det efter anvisning på pakken. varm tunen i en gryde og tilsæt tomat og krydderier. fem min. før pastaen er færdig hældes cremefraiche i saucen og omrøres. varmes godt igennem og serveres straks sammen pastaen.
Tips: man kan med fordel bruge dåser med hakkede tomater med basilikum og oregano eller hvidløg som er blandet i forvejen. |
|
Opskriften er vist 8370 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-10-10 14:21:39 Dejlig SU-venlig opskrift.. :) Lone - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækkert, udskiftede dog de flåede tomater med friske, og blendede sovsen inden jeg varmede den. Godt resultat! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne