Stikkelsbærsaft
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene renses, skylles og sættes over ilden med ½ liter vand til 1 kg bær til saften begynder at trænge ud.
Lidt afkølet stilles bærrene til afdrypning gennem et klæde. Saften koges og skummes i 15 minut med 300 g sukker til hver liter saft. Saften fyldes på varme flasker, og lukkes. |
|
Opskriften er vist 28696 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne