Flødebudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og vaniljesukker smeltes i den varme creme.
Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles. Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til. Den kan drysses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 26311 gange,
og udskrevet 404 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne