Supernem lakselasagne
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : June Indsendt : Red : |
|
|
Tø spinaten op og tryk den fri for væde.
Klip lasagnepladerne så de passer til det ovnfaste fad (ca. 15 x 25 cm).
Start med et tyndt lag sauce i bunden herpå lægges spinat, lasgagneplader og laks i nogle lag. Slut af med plader og gem ca. 1/3-1/2 af saucen til at hælde ud øverst. Drys med lidt rasp og bag ved 180 grader i 25-30 minutter til den er gennemvarm.
Serveres med flutes og en god salat - jeg laver oftest tomatsalat med feta.
Tips: God til både frokostret, aftensmad på en travl hverdag eller forret. Retten bliver kun bedre af at stå og trække 10-15 minutter inden den spises. |
|
Opskriften er vist 21142 gange,
og udskrevet 692 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2010-09-21 16:03:18 Smager godt og så simpel at lave. Laks og spinat kan man have i fryseren så er man altid forberedt på at lave en super middag til en uventet gæst. nanna - 2008-03-10 12:50:00 fantastisk formidabel lasagne. Satte den i køleskabet i to timer inden, det kunne den sagtens. Men vi gav den nu 45 minutter i stedet. Vildt god til en travl dag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne