Stikkelsbærfool – Stikkelsbær fool
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Kog stikkelsbær og sukker under omrøring til en tyk mos for svag varme. Lad den afkøle, smag den til med vin og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehvider og piskefløde til tykt skum – i hver sin skål – og vend begge dele i den kolde stikkelsbærmos.
Fordel desserten i portionsglas eller anret den i en skål.
|
|
Opskriften er vist 19366 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-13 12:27:04 Super lækkert og smager godt sammen med kanelsticks ulla - 2009-07-04 15:57:00 En skøn og nem dessert, som jeg på det varmeste kan anbefale. Bør serveres iskold. Stikkelbærmosen kan sagtens fryses, men desserten smager skønnest ved sommertid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne