Maskeret torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : |
|
|
Kog torskestykket i saltet vand tilsat hele peberkorn og laurbærblade i ca. 15 min. Tag forsigtigt stykket op med en hulske og fjern skind og ben, uden at ødelægge fiskens facon. Læg torsken på serveringsfadet og øs lidt lage over. Lad den blive helt kold - gerne til næste dag.
Smag mayonnaise til med creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Fordel et jævnt lag dressing over fisken og læg rejerne tæt herpå. Top op med stenbiderrogn. Pynt først anretningen med dildkviste lige før servering. |
|
Opskriften er vist 19287 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne