Kyllingeoverlår med paprikasovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Overlårene brunes i olivenolie i en gryde.
Hakket løg og hvidløg tilsættes og svitses med.
Bouillon, citronsaft, paprika og salt kommes så i gryden, løg lægges på, og overlårene steges ved svag varme i 1 time. De vendes når halvdelen af tiden er gået. Overlårene tages op og yoghurten piskes i sovsen. |
|
Opskriften er vist 57057 gange,
og udskrevet 1425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer bodil f - 2024-01-29 23:24:05 Man bør lige overveje, om man bryder sig om yoghurt sovs, før man går i gang. Iben - 2015-10-01 18:06:33 Synes det er en lækker ret - tilføjer dog også gerne grønsager :) Camilla - 2013-05-28 16:22:32 Rigtig lækker. Et hit herhjemme hos store og små .... :) Sara - 2011-10-15 21:56:34 Det smagte godt. Vil dog tilføje flere grøntsager næste gang så det bliver lidt sundere anonym - 2009-11-12 18:19:39 Rigtig fin ret. Vi brugte dog lidt mere hvidløg, og et strejf cayenne peber, samt græsk 2 % youghurt. anonym - 2007-09-06 10:36:57 MUMS |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne