Brændte figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Lav et kryds i fignerne med en kniv. Smør et ildfast fad med smørret. Drys sukkeret over fignerne og bag dem ved 220 grader i 15 minutter. Sørg for at væde dem med sukkersiruppen fra bunden af fadet indimellem.
Server fignerne lune. |
|
Opskriften er vist 77176 gange,
og udskrevet 1183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-08-21 23:07:23 Næste gang vil jeg bruge mere sukker, så der bliver mere sukkersirup Trine - 2017-07-31 00:15:00 Hvor længe kan fignerne gemmes? anonym - 2014-08-23 18:54:35 Hvor kommer sukkersiruppen fra? Lise D - 2013-10-19 19:37:33 Hæld lidt whisky over og de bliver endnu bedre!!! anonym - 2013-09-13 18:54:19 Tak smagte lækkert Connie Videslet - 2009-08-07 14:10:40 Hvor let kan det blive, og så smager det rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne